Helgens mysigheter!

Det har varit en mycket underbar helg i helgen. I fredags så sov jag hos mina supersöta kusiner. Satt väl förmodligen mest och spelade cs med Samuel istället för att vara med Julia. Kanske lite taskigt ändå eftersom de var Julia jag skulle vara med. Hon var ju faktiskt i samma rum men dock med hörlurarna på huvvet och big brother på skärmen. Min farbror jobbar ju i bowlingen här i äbyn så vi drog dit och bowlade en stund. jag vann förstås inte för det gjorde Samuel. Jag kom sist men var även den enda som fick strike. Coolt eller?!?!??! På natten när Jullan sov så fick jag å Samme för oss att busa med henne. Vi skulle först väcka henne genom at t.ex blåsa på henne. Hon soc ju då självklart tungt som en sten. så vi beslutade oss för att klottra lite på hennes arm istället. Säger inte vad vi skrev men säger bara att de var styggt gjort, mjahhaha!
Morgonen därefter så kom en av Sammes kompisar å hälsade på. Det var min föredetta klasskompis lillebror. Han fick för sig att pröva mitt smink. Givetvis så spillde han ut en av mina mineralögonskuggor från elf över hela Jullans säng. Det ser ut som nåt annat kan jag säga. Han vart även fin i mitt knallröda läppstift. Speciellt när han försökt tvätta bort det och var röd i hela ansiktet. Senare på kvällen drog jag till Fransi. De hade besök av några från Luleå. Dom är så himla trevliga. Fick även en tidig födelsedags present från dom. Blir så nyfiken men får ju inte öppna den förens på Fredag. Fakklife!
Söndagen började med lek ute i snön med småbarnen en stund. Vi försökte bygga en snögubbe. Fin vart den väl inte direkt. Medans Frans nördade vid lulebornas ipad så läste jag i min kära Harry Potter bok. Harry Potter is the shit!! ska bo på hogwarts när jag blir stor och har tjänat ihop nog med pengar för att köpa gårdn. Can't wait haha <3 Nu ska jag fara å spela in en ny låt och sen sova hos Frans på en skoldag för första gången. Men de ska nog gå bra. Pusshejs eller nå.

Blogg

Happ då har man en blogg!! Undra om jag kommer lyckas vara aktiv hära x) Sitter iaf vid köksbordet hos mina kusiner och väntar på att kladdkakan ska bli klar. Mums eller? ehhja! Tidgare var vi i muskus en sväng och hoppade i snön med vovvarna och senare ska man till älsklingsFransi :)
p.s ville också säga att Harry Potter är det bästa som finns :D <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0